Oprettet: 22. marts 2022

Alsidig attraktiv fuglejagt

Trehøje Øst er et veletableret konsortium, der har adgang til et superskønt revir på 234 ha. Reviret ligger på Knudshoved Odde ved Vordingborg, og ligger på Rosenfeldt Gods’ jorder. Vi har Aunø fjord på nordsiden og Storstrømmen mod syd. Nordsiden af reviret mod Aunø fjord er marker med remiser, mindre vandhuller og siv ved kysten. Sydsiden er skov og mark. Vi har jagt på stort set alle danske vildtarter.

Du bliver en del af et konsortium med fællesjagter, og med mulighed for frijagt på bl.a. gæs og ænder.

Vi har en pragtfuld jagthytte, med udsigt til vand til begge sider, hvor det er muligt at overnatte. Vi sætter det sociale højt og hytten danner rammen om vores fælles frokoster efter endt jagt.

Lidt om dig: Du er en jæger som holder af naturen, som sætter pris på et godt kammeratskab og har en høj jagtmoral. Om du er ung eller gammel, mand eller kvinde, erfaren jæger eller ny jæger betyder ikke noget. Det vigtige for os er at få en jæger med den rette indstilling.

Vi har ledige C-pladser (fuglejagt), og prisen for en plads inkl. én gæsteplads er kr. 9.000,-.

Hvis du er blevet interesseret i at være en del af vores fællesskab, bedes du sende os en mail eller ringe til vores formand Lars Thunø. Så sender vi dig flere oplysninger om konsortiet og viser i øvrigt gerne reviret frem for dig.

Få besked om nye jagtannoncer
Tilmeld dig vores søgeagent og få besked når der kommer nye jagter