Oprettet: 30. marts 2017

Skydebane information

Skydebaner:

I Danmark findes der mange forskellige skydebaner, der specialiserer sig i mange forskellige skydemetoder. Alt afhængigt af, hvad du gerne vil skyde efter og med, har vi lavet en lille guide så du kan få et overblik over udvalget.
Der er mange grunde til, at man gerne vil besøge en skydebane. Derfor har vi også forsøgt, at give et overblik over muligheder de forskellige steder i landet.

I Danmark findes der ca 220 skydebaner og de er alle sammen forskellige og ligger i jævnt fordelt over hele landet, så der er rig mulighed for at finde en skydebane tæt på dig, der falder i din smag.

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at besøge en skydebane. Vi har derfor samlet mulighederne i tre små kategorier, der vil give dig et bedre overblik:

Skydebaner i Danmark:

  1. Jagtrelaterede besøg
  2. Hobby- og holdskydning.
  3. Festlige tiltag.

Jagtrelaterede skydebaner:

De skydebaner der er flest af i Danmark, må være de Jagtrelaterede Skydebaner. Her kan du blandt andet træne din færdigheder inden for distanceskydning, samt træne dine færdigheder indenfor bevægelige mål og flugtskydning, der hjælper dig med at præcisere din skydeteknik med bevægeligt våben.

Hobby- og holdskydning:

Du kan også bare være interesseret i skydning og ønsker at komme ud og mærke suset i kroppen når patronen forlader løbet. Her kan du melde dig til forskellige hold rundt om i Danmark, hvor du kan gå til skydning op til flere gange om ugen. Kontakt din lokale skydeklub for nærmere information. Danmark ligger også højt rangeret indenfor konkurrenceskydning, der også har hovedsæde på forskellige skydeklubber rundt om i Danmark. Her tager skytterne ud til konkurrencer i hele verden og repræsenterer Danmark på den bedst mulige måde.

Festlige tiltag:

Er du hurtigere end din egen skygge og har du lyst til at tage din fødselsdag, teambuildingtur eller dit forretningsmøde til det næste level? Så kan du med fordel høre din lokale skydebane om der er mulighed for at prøve kræfter med skydning og om det er noget for dig.

Det er dog ikke kun patroner du kan skyde med på de lokale skydebane. Du kan også prøve kræfter med bue og pil og paintball. Noget der også er meget populært er lerdueskydning, der giver dig følelsen af at være på jagt, uden rent faktisk at jage vildt. Hvis du har fået blod på tanden vedrørende skydning og hvordan det føles, så er det bare at komme i gang!

Hos Dansk Jagtformidling har vi mange forskellige tiltag og vi har netop gjort ekstra meget ud af skydebaner og det samarbejde vi ønsker.
Der findes som sagt mange lokale skydebaner og de alle er velkomne på Danskjagtformidling.dk. Her har vi oprettet en speciel fane kun for jer!

Så hvis du kender nogen skydebaner, som du mener du skal have et samarbejde med, eller en forening som vil have gavn af et samarbejde med Dansk Jagtformidling skriv blot til Dansk Jagtformidling via Christian@danskjagtformidling.dk.

Bag om artiklen:

Carl Christian Lange er forfatteren bag artiklen og desuden medstifter af Dansk Jagtformidling.
Carl er selv ivrig jæger og jagtinteresseret og står for den daglige drift af siden. Han er desuden din kontakt hvis du har brug for hjælp, har spørgsmål eller andet.
Email: carl@danskjagtformidling.dk