Pete Safaris

- Ægte jagt safari i Sydafrika, til jordnære priser
– Direkte kontakt med jagtudbyderen, uden fordyrende mellemled
– Personlig vejledning fra PH ́er på stedet, forud for din rejse
– Topklasse ”walk and stalk” jagt, i spændende og varieret terræn
- Jagtområder på over 150.000 hektar
– Mere end 35 jagtbare vildtarter
– Femstjernet indkvartering og høj personlig service
– Alt for jægeren og hans familie

     DOWNLOAD BROCHURE HER    –   Læs andres oplevelser, kommentarer med os her.

Lidt omkring Pete Safaris. 
Vi har brugt de sidste to årtier på at gøre Two Waters Lodge til et helt unikt sted og vi kender vejen fra drøm til virkelighed. Vores mål er at sikre dig en kvalitets jagtrejse, hvor autentisk jagt, lækker indkvartering, hyggelig samvær og fair priser er nøgleordene.

Forud for din jagtrejse, når du kontakter os, bliver du rådgivet og hjulpet med at skræddersy din rejse, udelukkende af Professionelle Jægere på jagtstedet og du kan derfor altid være sikker på kyndig vejledning.

Two Waters Lodge
Lodgen ligger cirka 1 times kørsel, nordvest for Port Elizabeth, i den malaria frie Eastern Cape provins. Området omkring er særdeles naturskønt og jagtmæssigt rådes der i alt over mere end 150.000 hektar, som sammen med den øvrige del af det smukke Eastern Cape, er kendt for utrolig varieret terræn, samt et af de mest vildt og artsrige steder i verden – et sandt jagt mekka for alle rejsende jægere og deres familie.

Stedet består af et professionelt team af varme og imødekommende mennesker, som med garanti vil sikre dig unikke jagt og naturoplevelser. Du vil føle dig velkommen og som en del af ”familien” fra første sekund. Her kommer du ikke bare på en jagt eller safarirejse, men en uforglemmelig oplevelse, med minder for livet!

Jagten
Vi tilbyder noget af det bedste jagt i det sydlige Afrika. Alt jagt foregår til fods, hvor vi spotter vildtet fra lang distance og herefter pürscher os ind på det. Sammen med det varierende og smukke landskab, bliver dette ganske enkelt til en enestående oplevelse, som ikke kan forklares, men bare SKAL opleves. Med over 35 jagtbare vildtarter, har du mulighed for at få skræddersyet en jagtrejse, præcis efter budget og personlige ønsker.

Familier, ledsagere eller ikke-jægere
Ønsker du eller dine medrejsende evt. et afbræk fra jagten, så arrangerer vi en lang række forskellige udflugter, såsom fotosafaris, vandreture, fisketure, hvalspottings, almen sightseeings, shopping m.m. Læs mere om dette på hjemmesiden, eller kontakt os for nærmere info.

Indkvartering & køkken
Two Waters Lodge, har 9 rummelige værelser, hvoraf fire er med dobbeltsenge og fem er med to enkeltsenge. Udover standardværelserne finder du også vores store, luksuriøse familiehytte, som indeholder to rummelige værelser, begge med privat badeværelse, og et lounge-område med en lille bar mm.
Lodgens hovedehus er ligesom værelserne, indrettet I ægte afrikansk stil og byder på en hyggelig “jagt- atmosfære”. I hoved-stuen findes der et stort underholdningsområde med tv, en skøn bar af yellowwood- træ og et ildsted.
I den hyggelige blomster-have, kan du solbade og slappe af i fred og ro. -Trænger du efterfølgende til at køle ned på de varme sommerdage, så kan du naturligvis altid tage et dyk i swimmingpoolen.

Når din jagt eller safari dag er forbi og ved mørkets frembrud, mødes vi ofte omkring bålpladsen (også kendt som en Boma) og udveksler dagens oplevelser over en kølig drink.

Middagen nydes typisk under vores stråtækte grillområde, eller indendørs I hoved-stuen (afhængigt af vejret). Lodgens kokke sørger for maden, som består af det bedste fra det afrikanske køkken, herunder et varieret udvalg af vildt (evt. nedlagt af dig selv) og friske grøntsager.

Referencer
– For os er det uvurderlig vigtigt at sikre os, at du får et ærligt og reelt billede af hvad der venter dig forude for rejsen. Det er tilmed vores erfaring, at vore kunder vender hjem med oplevelser, som har oversteget deres vildeste forventninger.

Har du lyst til at læse tidligere kunders historier eller kommentarer til deres oplevelser med os, kan du læse disse på den uafhængige anmelder side trustpilot.dk – https://dk.trustpilot.com/review/www.petesafaris.dk

______________________________________
Læs mere om Pete Safaris & Two Waters Lodge
Two Waters lodge drives til dagligt af Brian og hans kone Sheryl Seady, under navnet Two Waters Safaris. For at effektivisere rådgivningen og forbedre kommunikationen med et fortsat stigende antal danske jægere, oprettede de i 2013 sammen med deres danske PH (Professional Hunter): Peter Olesen, søster-hjemmesiden petesafaris.dk som deres danske platform.
Udover Peter ́s job som PH/guide på stedet, driver han dermed til dagligt petesafaris.dk, som Two Waters udelukkende har oprettet til gavn for den danske jæger, som søger hurtig, effektiv, samt professionel råd og vejledning omkring ALT, der vedrører din jagtrejse til Two Waters Lodge. Pete Safaris er altså til for at hæve servicen for dig som kunde og sikre at du får svar på alle spørgsmål, du end måtte have i forbindelse med din rejse.
Afregning foregår direkte med Two Waters Lodge og som kunde, sparer du dermed et fordyrende mellemled. Resultat: Mere jagtrejse for pengene + professionel rådgivning fra en PH på jagt-stedet (ingen provisionslønnet telefon sælger og lignende)