Lejbølle Hjortebane

Jagtsæsonen er kort. Sæsonen på hjortebanen varer hele året. Det er nemlig altid sæson til at træne med sin riffel og afprøve sit udstyr. Så hvis du ikke har fået trænet så meget eller bare elsker at gøre det, er du meget velkommen hos os. Vi er en af Danmarks mest moderne skydebaner.  

Skydebanen kan tilbyde indskydning, test af udstyr og træning på både stillestående og løbende vildt samt prøveforberedelse til riffelprøven. Du er mere end velkommen til at komme, og vi vil gøre vort bedste for at servicere dig. Der er altid erfarne riffelinstruktører til stede til at råde og vejlede dig. Hvis du har et ønske om at leje banen kan du kikke i hjemmesidens kalender og se ledige datoer. Vær opmærksom på at i højsæsoner april-maj og august-september er det en god idé at være i god tid.

Året rundt giver skydebanen også mulighed for at træne skydning til både stillestående og løbende mål på vore åbne træningsskydninger. Dette gælder selvfølgelig både for øvede og for mere uøvede riffeltegnsaspiranter og andre nyjægere. Kom og deltag. En hjælpende hånd giver vi altid. Vores vintertræning har vi hver lørdag kl. 13-16 fra oktober til februar incl.. Sommerskydningen finder sted alle tirsdage kl. 16-19 fra april til september incl.

Banen kan i øvrigt altid lejes ved henvendelse til Jørn, mobil:  51320721.

På Lejbølle Hjortebane skyder man inde fra huset, så uanset vejret er skydningen behagelig. Der kan købes patroner, toast, øl og vand til rimelige priser. Prisen på forskellige skydninger står på hjemmesiden. 

Markeringen på hjort, vildsvin og bukkeskiver er elektronisk. Det betyder at du får markeringen et splitsekund efter hvert skud. Det muliggør optimal træning.

Mærkeskydninger, såsom til elgmærke, finder sted på specielle skydedage, ved udlejninger eller efter forudgående aftale med Jørn. Træne til disse er du dog altid mere end velkommen til. Bemærk at bjørnepas pt. kun kan tages een gang årligt. Tyske skydebeviser kan du altid skyde til.

Surf lidt rundt på vores nye hjemmeside og se hvad vi kan tilbyde. Alle er meget velkomne. Kom og besøg os – der er kaffe på kanden.