Om os

Danskjagtformidling er Danmarks online portal til formidling af jagt mellem lodsejer, godsejer og jægere i Danmark. Vores mål er at gøre det så let som muligt for jordejere at finde den rette jæger til deres jord men selvfølgelige også for jægere at finde det helt rigtige stykke jord at gå på jagt på. Ideen til Danskjagtformidling opstod da vi ikke kunne finde noget der gav os de muligheder vi gerne ville have for at leje og finde jagt på nettet. Der ud over har vi også forhørt os ved andre om de havde den samme opfattelse og da de sagde ja, begyndte Dansk Jagtformidling.

For dig som jæger og jagtudlejer

Annoncering hos Dansk Jagtformidling er fuldstændig gratis for privatpersoner. På den måde kan man komme i gang med at finde det rette match med det samme. Det gælder både hvis man er udlejer eller jæger, der leder efter jagt. Erhvervsdrivende kan kontakte Dansk Jagtformidling, så finder vi sammen ud af, hvad vi har at tilbyde hinanden.

Er du annoncør kan du i princippet skrive lige så meget eller lidt, som du har lyst til, når bare du sørger for at udfylde den obligatoriske information. Alligevel anbefaler vi, at du tænker en række informationer ind i din annonce for både at gøre din annonce tiltrækkende, men også for at spare både dig og dem, der klikker på din annonce for tiden og besværet ved et mismatch. Det skal for eksempel gerne stå helt klart, hvilket område man udlejer jagt i, hvor det geografisk ligger eller, hvis man søger en jæger, hvilken type jæger man søger. Det er også altid en god ide at sørge for nogle flotte billeder, der kan følge med din annonce.

Vores formål

Hos Dansk Jagtformidling tilbyder vi også jagtrejser over hele verden. På den måde kan vi være med til at sørge for at dine jagtdrømme går i opfyldelse. Og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, for på Dansk Jagtformidling kan du typisk finde alt fra bukkejagt i Polen over vildsvinejagt i Tyrkiet til elefantjagt i Zimbabwe. Du kan derfor enten lade inspirationen råde og søge i vores mange annoncer eller opstille dine egne kriterier og søge målrettet fra starten. Lige meget om du præcist ved, hvad du søger eller om du er mere åben, kan du se frem til den unikke kombination af jagt og rejser. Med jagt som interesse, er vi jægere så heldige, at vores hobby kan bringe os verden rundt, så vi får natur-, kultur- og jagtoplevelser, som vi hverken regnede med eller kunne forestille os inden vi tog afsted. På Dansk Jagtformidling er der rejser på ethvert jagtniveau og for en hver smag. Hvad enten du drømmer om afrikanske trofæer eller elgjagt i Alaska.

Et tredje formål med Dansk Jagtformidling er at henvise til forskellige typer kurser. Som de fleste ved, er det nødvendigt med jagttegn for at man kan jage i Danmark. Dansk Jagtformidling henviser til en lang række forskellige kurser over hele landet, der kan forberede kommende jægere til de obligatoriske prøver. Kurserne er ofte tilpasset forskellige forhold som f.eks. aften eller weekendundervisning, så det er muligt for enhver at finde et kursus, der passer både til job- familie- og boligforhold.

Med andre ord er Dansk Jagtformidling en indgang til de jagtoplevelser, der venter forude. Vi har samlet information og formidling af alt det praktiske, så alt du skal gøre, er at finde ud af, hvad det er du leder efter. Hos Dansk Jagtformidling kan nybegynderen finde information om kurser, jægeren kan finde jagtudlejning i den rette prisklasse og tilgængelighed, og for dem, der har lyst til at tage jagten til næste niveau, formidler vi oplevelser over hele verden. Derfor er danskjagtformidling.dk din indgang til alt det, der gør livet som jæger til noget særligt. På den måde behøver du ikke lede længere, men kan allerede nu drømme om næste gang, du ser solopgangen i et skovbryn i Næstved eller Nordsverige.