Oprettet: 11. oktober 2019

1036 tdr. land Sverige udlejes ved Markaryd

Visslemyr
Jagt på 1036 tdr. land med fint jagthus
Udlejes omgående


Mellem Markaryd og Ljungby 125 km fra Helsingborg. God bestand af elg, råvildt, vildsvin, dåvildt, ræv, grævling, tjur, urfugl, snepper, kanin, hvid hare, hare samt diverse.
En enestående jagt med helårshus og fantastisk jagtmuligheder, pürch, drivjagt, stående hund, elgjagt, natjagt efter vildsvin m.m.
Visslemyr er med i et stort elglag med ca. 4000 tdr. land. Afskydning er mellem 8-12 elge, kød indbringer et godt tilskud samt 6-8 pladser på elgjagt.
Der er stiger, hochsitse samt foderpladser. Et fremragende jagthus Ängatorpet med 8 sovepladser i 3 værelser, stue, køkken, bad, fint udhus, kælder, centralvarme m.m.
Omgående tiltrædelse eller efter ønske, jagtlejen kan efter et år fordeles i 3 betalinger.
Der foretrækkes én lejer, men der er mulighed for opdeling.
Jagt og hus samlet DKK 145.000 – lejen kan forhandles.Er der mere plads i annoncen er her yderligere infoBeskrivelse:
Visslemyr er enestående – vel at sammenligne med danske Vildmosen - et jagtrevir og en storslået natur og unikt dyreliv. Arealet benyttes kun til jagt. Her forefindes den natur og ensomhed det moderne menneske behøver. Urfuglen har skoggerplads på myren og kommer 10 minutter før solopgang flyvende fra trætoppene til pladsen.

Vildt og jagt: en flot og god bestand af elg, råvildt, dåhjort, vildsvin, ræv, tjur, urfugl, snepper, kanin, hvid hare, hare samt diverse småvildt. Der er registreret 200 forskellige vildt arter i området omkring Visslemyr. Her kommer ingen andre end vildtet og jægeren. Vildsvine er talrige, og dåvildtbestanden er god på vej op og ses ofte i området, ligeledes elg stammen betydeligt efter de store stormfald omkring årtusindskiftet, Visslemyr er med i et stort elglag med ca. 4000 tdr. land. Afskydning er efter tildeling med mellem ca 10-14 stk
Elgjagt afvikles på samlet i et lokalt elglag med årlig kvote og hvor Visslemyr har ca. 6-8 pladser efter eventuelt ønske. Så vi er i ”elgcountry”
Elgjagten er vel tilrettelagt og fremragende hunde, drivere m.m. Her er hvert år store trofæer fra flotte elgtyre, og en god indtægt på bare salg af vildtkød – der indbetales til lejeren.

Ängatorpet – Jagthuset - ligger dejligt et par hundrede meter fra Visslemyr med stue, 3 gode soveværelser, køkken, bad, toilet, samt en stor kælder under huset – vaskekælder, fryser, fyrrum med et moderne brænde fyr samt el patron til varmt vand om sommeren.
Torpet er et rigtigt svensk hus fra 1829 løbende moderniseret, og er i fin stil, smart og elegant.
Googleposition : Dhttps://www.google.dk/maps/@56.6667683,13.9900953,110m/data=!3m1!1e3!10m2!1e2!2e14?hl=daet

Der er ligeledes et nyere udhus på ca. 20 kvm til brænde, grejer og vildt. Kort sagt masser af plads.

Afhængig at den jagtlige indsats, fodring, vildtpleje er der jagt året rundt. God fodring og sliksten hele året giver de helt rigtige resultater med vildsvin, men øger samtidig tilgangen af især dåvildt.
Vi vejleder gerne.
Basis rådet er jo bedre det passes jo bedre er resultatet. Fodring er vejen til grisen hjerte – gøres dette 100 % kan der skydes meget store antal, hvis man udnytter jagten fornuftigt.
Elgjagt er rasende hyggeligt, og med dette jagtlag er Visslemyr afvekslende og altid hyggelig, før, under og efter – man vælger selv om det sociale miljø, og hvad man vil deltage i, men vores erfaring er ”jagt og hygge” og der bør efter vor mening fortsættes i dette jagtlag, men selvstændig kvote på 3-4 dyr vil kunne opnås på Visslemyr.
Visslemyr har altså påvirkning for jagtlaget, og passer dette ikke, er der andre nabolag man kan få glæde af. Derfor bør man altid holde sig gode venner med naboer – de kan have nytte på et eller andet tidspunkt.

Jagten udlejes for 5 årige perioder. Dette først efter første års prøvetid.

Få besked om nye jagtannoncer
Tilmeld dig vores søgeagent og få besked når der kommer nye jagter