Oprettet: 21. marts 2017

Søgeagent på Dansk Jagtformidling

Søgeagent på Dansk Jagtformidling

Føler du at det kan være uoverskueligt at finde din næste jagt, og har du ikke tiden til at finde dem selv? Dansk Jagtformidlings søgeagent er din måde at få besked om jagt hurtigt og nemt, og arbejdet med at finde jagter tilpasset til dine behov løses på enkeltvis.

En søgeagent er en oprettelse eller tilmelding af bestemte annoncetyper på Dansk Jagtformidling. Når du tilmelder dig søgeagenten, modtager du kun e-mails for de annoncetyper du har bedt om, samt hvor i Danmark du gerne vil modtage jagt-annoncer fra. Når du tilmelder dig vores søgeagent, vil du med det samme modtage en e-mail på at der er kommet en annonce på www.danskjagtformidling.dk, som matcher dine søgekriterier. At du kun modtager annoncer ud fra dine søgekriterier er din sikkerhed for, at du ikke bliver overrumplet med annoncer, som du ikke er interesseret i.

Det at finde din næste jagt kan være en jagt i sig selv, og derfor vil det være en god idé at tilmelde sig vores søgeagent.
Måden du tilmelder dig søgeagenten er meget simpelt. Det tager ikke lang tid at tilmelde dig vores søgeagent, og den fungerer som din hjælp til at finde din næste jagt. Du skal kun udfylde tre søgekriterier, for at du er tilmeldt Dansk Jagtformidlings søgeagent. Det eneste krav for tilmeldingen er din e-mailadresse, for at du kan modtage annoncerne. Det er helt valgfrit at udfylde kriterierne om, hvilken landsdel du gerne vil modtage annoncer fra i forhold til din næste jagt, og hvilken annoncetype du ønsker at modtage e-mails fra. Det anbefales selvfølgelig at udfylde alle søgekriterier, for at din næste jagt bliver mere målrettet til dine behov, men dette er en smagssag.

Hvis du har sat dig for at gøre hele søgearbejdet nemmere, og derfor tilmelde dig vores søgeagent, kan det gøres meget hurtigt og nemt. Derudover er det 100 % gratis for dig at tilmelde søgeagenten, og samtidig bliver du tilmeldt Dansk Jagtformidlings nyhedsbrev. Derfor skal du ikke til at tilmelde dig af flere gange.

Hele målet med at tilmelde sig vores søgeagent er, at du nemt kan få et overblik over de jagter der interesserer dig. Du kan også bruge vores søgeagent som din oversigt over, hvem der i din landsdel søger jagt, hvis du kunne tænke dig at udleje jagt.
Du finder vores søgeagent på linket http://danskjagtformidling.dk/soegeagent/.

 

Bag om artiklen:

Carl Christian Lange er forfatteren bag artiklen og desuden medstifter af Dansk Jagtformidling.
Carl er selv ivrig jæger og jagtinteresseret og står for den daglige drift af siden. Han er desuden din kontakt hvis du har brug for hjælp, har spørgsmål eller andet.
Email: carl@danskjagtformidling.dk