Oprettet: 21. marts 2017

Jagtrejseselskaber

Få det bedste overblik med Dansk Jagtformidling.

Overvejer du at skulle på jagtrejse for at udvide din trofæsamling, eller bare få nye oplevelser i spændende oplevelser kan du med fordel tage kontakt til et Jagtrejseselskab. En Jagtrejse er at kombinere jagt med eventyrlysten og det ved Jagtrejseselskaberne alt om.

Inden man bestiller en Jagtrejse, er det vigtigt at overveje hvor man vil hen. Når man har besluttet dette kan man bedre udpege det bedste Jagtrejseselskab, der tilpasser sig netop dine ønsker og behov. Dermed ikke sagt, at du ikke selv kan arrangere din Jagtrejse, men der er utallige muligheder for ting, der kan gå galt – Den sikre vej er derfor et Jagtrejseselskab, der både har erfaringen og specialiseringen i netop din destination.

Når du skal have arrangeret din Jagtrejse igennem et Jagtrejseselskab, er det en god idé at sikre sig, at Jagtrejseselskabet er en del af Rejsegarantifonden, så du har mulighed for at klage, hvis noget uheldigvis går galt.

I Danmark findes der utrolig mange kompetente Jagtrejseselskaber, der har flere års erfaring. Her kan blandt andet nævnes Limpopo og Diana Hunting Tours, der har mere end 40 års erfaring med Jagtrejser. Hos Limpopo og Diana Hunting Tours kan du komme på Jagtrejser i hele verden, der findes dog også de mere specialiserede Jagtrejseselskaber. Her kan blandt andet nævnes Pete Safaris, der specialiserer sig i Jagtrejser til Sydafrika – Pete Safaris lægger vægt på Kvalitet, Tillid og Stærke Priser.

Netop disse ting er vigtige, når du lægger din rejse og din oplevelse i hænderne på nogen andre, og det er vigtigt at vælge et Jagtrejseselskab, som du har god kommunikation med og som du føler dig tryg ved at rejse med. Hvis du vil have personlig erfaring, kan du med fordel gøre brug af Jelling Jagtrejser. Her er alle bureauets ansatte jægere, og de sender ikke gæster til revirer, hvor en af de ansatte ikke selv har været på jagt.

Hos Dansk Jagtformidling har vi et tæt samarbejde med mange Jagtrejseselskaber, der skal sikre dig de bedste muligheder for at finde det bedste Jagtrejseselskab for dig. Hos Dansk Jagtformidling bestræber vi os for at give dig det bedste Overblik Over Jagtrejser og Jagtrejseselskaber.

Det Bedste Jagtrejseselskab er altså meget individuelt, det kommer alt sammen an på hvor du ønsker at tage hen, hvad du ønsker at få ud af rejsen, hvordan du ønsker at tage afsted og med hvem?

Dansk Jagtformidling bestræber sig på, at være en portal hvor du går hen og samler information om jagt og jagtrelevante tiltag. Herunder også i høj grad Jagtrejseselskaber og vi bestræber os på at blive bedre hele tiden. Så har du et Jagtrejseselskab, som du mener vi skal have et samarbejde med, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bag om artiklen:

Carl Christian Lange er forfatteren bag artiklen og desuden medstifter af Dansk Jagtformidling.
Carl er selv ivrig jæger og jagtinteresseret og står for den daglige drift af siden. Han er desuden din kontakt hvis du har brug for hjælp, har spørgsmål eller andet.
Email: carl@danskjagtformidling.dk