Oprettet: 16. december 2014

Ungarn

LB Jagtrejser tilbyder jagtoplevelser i det meste af Ungarn. Ungarn har stolte jagtlige traditioner og forstår værdien af selektiv afskydning. Det er derfor ofte fra Ungarn, at der hjembringes kapitale trofæer.

Alle har hørt om de mægtige kapaterhjorte, men generelt bliver kronhjortene i hele Ungarn meget store. Landet byder i øvrigt på jagt efter råvildt, dåvildt, muflon og vildsvin.

Terrænet i Ungarn er meget varieret, fra det kuperede/bjerlige område i det nordlige Ungarn og nordvest for Balatonsøen til de helt enorme flade marker i den østlige og sydlige del.

Mange danskere kender allerede Ungarn som et dejligt feriested for hele familien og mange danskere har afholdt deres ferie ved Balatonsøen. Ønsker man at kombinere familieferien med en jagtferie, er mulighederne oplagte navnlig under bukkejagten og brunstjagten på kronvildt.

Indkvartering ved jagtrejser til Ungarn

Indkvarteringen i Ungarn kan arrangeres lige fra en simpel hytte på reviret til det luksuriøse hotel med wellness mm., alt efter ønske.

Er man træt af køreturen kan man med fordel tage et fly. Bookes flybilletten i god tid kan der findes særdeles fordelagtige priser. Man flyver til Budapest hvorfra der vil være transport i bil til reviret.