Oprettet: 2. marts 2017

Specialtilbud – Vildsvinejagt i Tyrkiet – 5 dages jagt

Skal din næste jagtrejse gå til Tyrkiet? Og vil du sætte et mål, om at nedlægge vildsvin? Så har du chancen – og så til et specialtilbud!

I dette specialtilbud får du 5 dages jagt/6 dages ophold med halvpension, trofæafgift for største nedlagt keiler, jagtlicens og våbendeklaration samt transfers og gratis flyrejse.
Det er din unikke chance for at nedlægge et vildsvin i Sydafrika!

Vildsvinene i Tyrkiet er større, hvad angår krop og trofæ, end vildsvinene i Europa. Vildsvinene kan nemt veje mere en 300 kg, og deres tænder kan have en længde op til 30 cm.
Samarbejdspartneren Gönye Hunting Activities råder over flere vildsvinerevirer med et samlet areal på ca. én million ha. Disse vildtområder byder alle på top vildsvine. Områderne er alle skovklædte højlandsområder, og der er rig mulighed for pürschjagt og anstandsjagt. Du får derfor flere muligheder for at variere din jagtrejse.
Partnerne bruger endvidere meget af sin tid på af observere vildsvinene i områderne, som er klar til at give dig deres fulde ekspertise inden for denne vildtart.
Jagten vil normalt foregå om aftenen og natten, hvor vildtet er mest aktivt.

Under dit ophold vil du blive indkvarteret i 2-sengsværelser på enten hotel eller pension i nærheden af jagtområdet, så du nemt kan genoptage din jagttur. Ønsker du i stedet et enkeltværelse, kan dette også lade sig gøre, hvis du eksempelvis rejser alene.
Opholdet er inkluderet halvpension – dvs. morgen- og aftensmad.

Nogle af højdepunkterne for jagtrejsen:

  • Større vildsvin i Tyrkiet end Europa – både i krop og trofæ
  • Keilere kan veje mere end 300 kg. og tænderne når af og til længder på godt 30 cm
  • Partner råder over revirer med et samlet areal på én million hektar
  • Tæt bestand og mulighed for jagt på de store svin, som ikke er vant til at blive jaget

Lyder denne jagtrejse som noget for dig, kan du læse mere om rejsen på “Gå til rejsen”,

Du er også meget velkommen til at kontakte rejseansvarlige Erik Brinkmann og Kristina Nielsen på +45 62 20 25 40, eller på mail:
Erik Brinkmann: brinkmann@limpopo.dk
Kristina Nielsen: kristina@limpopo.dk