Oprettet: 14. februar 2017

Specialtilbud – Antilopejagt hos Omujeve Safaris i 2017 – 7 dage

Denne jagtrejse kan ikke blive mere attraktiv! Jagtrejsen får du til virkelig attraktive priser i bl.a. februar-april og oktober-november, og du får et gratis ophold for én ledsager pr. jæger!

Antilopejagten hos Omujeve Safaris finder primært sted på Omujeve’s egen farm, som befinder sig tæt på lufthavnen ved Windhoek, kun omkring 60 km, som svarer til ca. 45 minutters kørsel. Denne korte kørsel er et plus efter en ellers lange flyvetur. Efter ankomsten til Omujeve Lodge, kan der allerede jages på ankomstdagen og på afrejsedagen, da kørslen er forholdsvis kort. Jagten på hhv. ankomst- og afrejsedagene består af to ½-jagtdage. At du får to ½-jagtdage gør det både mere overskueligt, når du ankommer, og det bliver mindre stressende på afrejsedagen.
Derudover har Omujeve også en farm længere mod syd, hvor du også har mulighed for at komme på endnu en antilopejagt. Den sydlige farm er ved Schonbrunn, Kalahari, og det hænder, at man får både en antilopejagt i Omujeve og Schonbrunn. Får du muligheden for at komme på antilopejagt i på begge farme, er der større chance for flere og bedre trofæer.

I antilopejagten hos Omujeve Safaris får du muligheden for at nedlægge flere vildtarter, bl.a. Impala, Hartebeest, Bontebok, Duiker, Kudu, Waterbuck og Oryx, Gemsbok.
Derudover har Omujeve i mange år haft et fantastisk samarbejde med Hunting Safaris, som har givet kunder nogle utrolige oplevelser, og ikke mindst leveret toptrofæer.

Omujeve har gennem tiden ombygget hoved-lodgen, og er nu mere brugervenlig end nogensinde! Hoved-lodgen indeholder bl.a. flere sofagrupper, stor og rummelig spisestue og bar. Yderligere er der en swimmingpool og meget god forplejning, som er yderst behageligt at benytte sig af efter dagsjagten. Stilen er afrikansk, og man får hurtigt en fornemmelse af den afrikanske stemning.
Omkring fællesbygninger findes 6 store dobbeltværelser, som ligeledes er i afrikansk stil. Disse dobbeltværelser har et tilhørende badeværelse. Ved at have et dobbeltværelse hos Omujeve får du efter din jagt muligheden for at slappe af og nyde omgivelserne.

Nogle af jagtrejsens højdepunkter er:

  • Jagt på Omujeve’s egne farme
  • Meget overkommelige trofæafgifter
  • Utroligt populært arrangement gennem de sidste mange sæsoner
  • Mulighed for jagt – ikke kun på Omujeve’s farme, men også på farme i Schonbrunn

Denne jagtrejse er gennem flere år anbefalet af mange kunder, og du får en jagtrejse for alle pengene!

Du kan læse mere om jagtrejsen på “gå til rejsen”