Oprettet: 14. februar 2017

Småvildtjagt i Brechin – 5 dage

Du får nu chancen for at opleve en rigtig god jagtrejse, hvor du jager småvildt – en såkaldt “rough-shooting”.

Området du jager i er Brechin, som tilbyder meget god småvildtjagt, hvor du får mange vildtarter såsom agerhøns, fasaner, duer, kaniner, snepper mv. Uanset hvilken tid på året du rejser i har du lige store chancer for at få småvildt med hjem.
Naturen i Brechin er uimodståelig og byder på meget varierende lav- og højland, så om du er erfaren eller ny jæger, er der noget for en hver smag. Du kan forvente 7-10 stk. vildt per jæger per dag, du jager. Hvem kunne ikke tænke sig dette?

Samarbejdspartneren i Brechin har meget stor erfaring med vildtarterne, og serviceniveauet er i top. Du kan opleve “rough shooting”, som er kraftigt anbefalet af tidligere jægere, og hvis det lyster, kan rejsen deles op i to dages rough shooting og to dages kaninjagt, for at gøre oplevelsen mere varieret.

Stedet, hvor indkvarteringen foregår er i en “bed and breakfast”, som er beliggende i det centrale Brechin. Der vil være lækker morgenmad inkluderet i prisen, som er traditionel English Breakfast. Værelserne, man får tildelt, er som regel to-sengs værelser med eget bad og toilet. At du får et værelse med to senge gør det muligt at have en ledsager med på jagtrejsen. Værelserne og omgivelserne er af rigtig fin stand, og der vil være gratis Wifi og gratis parkering, som gør det muligt for dig, at køre i bil. Der er meget kort afstand til lufthavnen Aberdeen, og få minutters gang til de nærmeste pubber, restauranter og butikker, som giver dig mulighed for at tage en pause fra jagten.

Højdepunkter for denne rejse:

  • Varierende afskydning såsom fasaner, agerhøns, harer, snepper, kaniner og duer
  • Jagt på højlandsgods med en hundredårig gammel jagttradition
  • Småvildtjagten foregår i lavere liggende områder
  • Der kan forventes 7-10 stk. vildt pr. jæger pr. dag

Du kan læse meget mere om jagtrejsen på “gå til rejsen”