Oprettet: 16. december 2014

Namibia

Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt på en af de største privatejede jagttrofæfarme i det nordøstlige Namibia, ved grænsen til Botswana. Farmen rummer en bred vifte af Afrikas vilde dyr på de 25.000 ha hvoraf de 4.000 ha er vildthegn til de indførte arter. På den frie vildtbane er der rig mulighed for at jage arterne Kudu, Warthog, Steenbok og Duiker, mens andre arter jages i de hegnede områder. Hvert år nedlægges der geparder på området hvilket skal betragtes som en bonus idet det typisk er antilopejægere, der udnytter en pludselig opstået mulighed til at nedlægge dette fascinerende trofæ.

Jagtrejser Namibia

Jagten på farmen er generelt pürschjagt, men der er også mange skjul og skydetårne fordelt over området. Som så mange andre steder på jagt er det i høj grad op til den enkelte jæger hvilken jagtform der ønskes udført og det er derfor vigtigt at kommunikere sine forventninger til jagtledelsen, således man i videst muligt omfang får disse indfriet. I kombination til trofæjagten/riffeljagten kan der arrangeres jagt med haglgevær på perlehøns, grouse, duer og frankoliner.

Namibia er et oplagt sted at medbringe sin familie/ledsager hvad enten de ønsker at ledsage dig på jagten eller vil nyde stilheden i skyggen med en god bog eller benytte swimmingpoolen. Der kan ligeledes arrangeres guidede rideture ud i bushen hvor man kommer rigtig tæt på vildtet eller man kan forlænge sit ophold med nogle dages besøg i Etosha Nationalpark, se kystbyen Swakopmund osv. Dine værter arrangerer gerne disse ture og tilbyder at køre med som chauffør og guide for at du får set og oplevet det mest interessante af Namibia.