Oprettet: 13. februar 2017

Kronhjortejagt i Ladek Zdroj – 4 dage

Kom på kronhjortejagt i Ladek Zdroj, Polen!

Du kan nu komme på kronhjortejagt i statsreviret Ladek Zdroj, som ligger i Sudeterbjergene i den sydlige del af Polen. Reviret har en størrelse på i alt 11428 ha, som primært består af skov og dels landbrugsarealer og enge. Her kan du opnå en varieret jagt, hvor du bl.a. kan finde råvildt, kronhjort og vildsvin, og kvaliteten for trofæerne har vist sig kun at blive bedre og bedre.

Samarbejdspartneren i Polen er RDLP Wroclaw, som i mange år har leveret en professionel og stabil vildtforvaltning, hvor nogle revirer udmærker sig ved kronhjortejagt og andre drivjagt, hvoraf nogle revirer kan det hele.
Indkvarteringen finder sted i jagtområdet, så du ikke har langt til din jagt. Det betyder med andre ord at du hurtigt kan komme af sted på jagten, samtidig med at du får den komplette jagtoplevelse. Opholdet finder sted på førstesalen af en familierestaurant, som er meget hyggelig med gode værelser. Du kan yderligere opleve kronhjortenes brølen i brusten i september, som er en oplevelse for sig.

Højdepunkter for jagtrejsen:

  • 11.428 hektar stort revir
  • Kuperet terræn (op til 1.000 m.o.h.)
  • Årlig afskudsplan: 160 stk. kronvildt – heraf 40 hjorte
  • De fleste nedlagte hjorte er under 5 kg gevirvægt – med mange mindre hjorte, men trofævægten bliver bedre og bedre
  • Indkvartering på lille hyggeligt hotel i udkanten af byen Stronie Sl.

 

Du kan læse mere om jagten detaljer på “gå til rejsen”.