Oprettet: 14. februar 2017

Jagt på kronhjort i Frankrig – 4 dage

Lyder kronhjortejagt i det sydlige Frankrig som noget for dig? Så kan du prøve dette i Pyrenæerne eller i Dordogne!

I Frankrig kan du opleve en rigtig god bestand af kronvildt, og i efterårsmånederne september-oktober kan du opleve hjortenes brunstbrøl, som er en unik oplevelse for sig.
Om man vælger jagten i Dordogne eller Pyrenæerne kommer du til at jage på revirer i meget flot natur, hvor du bliver ledsaget af en dygtig jagtguide. Om du enten er erfaren eller begynder inden for jagtområdet, får du en helt unik oplevelse med dig.

Under rejsen indkvarterer man i mange tilfælde i et mindre, men charmerende guesthouse eller hotel. Værelserne er meget komfortable og indeholder alle de nødvendige faciliteter. Og for at det bliver endnu bedre er der også helpension under hele opholdet!

Samarbejdspartneren Julien, som man følger på jagten, har gennem mange år taget sig rigtig godt af de rejsende jægere, og har givet jægerne utroligt flotte trofæer med hjem og en fantastisk jagtoplevelse rigere.
I sommer- og efterårsperioderne kan Julien tilbyde bukkejagt og jagt på gemse, kronhjort og mouflon, hvilket giver dig en mere varieret jagt, alt afhængig af sæson. Julien sørger endvidere for, at det nedlagte trofæ får en meget omhyggelig trofæbehandling, så du får den bedste service helt ud til fingerspidserne.

Nogle af højdepunkterne for rejsen:

  • Kronhjortejagt og gastronomi
  • Bjergjagt eller blot kuperet – vælg selv
  • Kapitale trofæer til en meget rimelig trofæafgift
  • Også perfekt til en familieferie

Lyder ovenstående som noget for dig, kan du læse mere om rejsen på “gå til rejsen”