Oprettet: 14. februar 2017

Dåhjortejagt i Rumænien – 4 dage

Kunne du se dig selv gå på jagt efter dåhjort i brunstperioden? Så kan du opleve det i det vestlige Rumænien. I denne del af landet er vildtmængden fantastisk, og du får næsten ikke et bedre terræn.

I det vestlige Rumænien er bestanden af dåvildt i skovene omkring 200-300 dyr, hvilket ikke lyder af meget, men området tiltrækker alligevel omkring 2000 dåvildt i slutningen af oktober.
Når du begynder din jagtrejse i det vestlige Rumænien er du tilknyttet Hunt & Travel Transylvania. Partneren har over 15 års erfaring, som vil være din garanti for professionelt forvaltede revirer. Alle revirer er på min. 7500 ha, og på revirerne har du endda mulighed for at nedlægge dåhjort, buk, kronhjort og gemse.
Chancen for at få et flot trofæ med hjem fås næsten ikke bedre!

Stedet, hvor man indkvarterer er typisk i enkeltmandsværelser, men ønsker man andet – eksempelvis jagtlodge, kan det sagtens lade sig gøre. Værelserne og jagtlodge er meget hyggelige og er udstyret med alle de nødvendige faciliteter. Disse er yderligere beliggende meget tæt ved reviret for at sikre, at du får den bedste service og hurtigt kan komme ud på din jagtrejse.

Nogle af højdepunkterne for jagtrejsen:

  • Fantastisk vildtmængde
  • Terrænet er et jagtparadis
  • Meget fritstående dåvildt på reviret
  • Se de fantastiske hjorte og deres brunstkampe

Du kan læse mere om denne jagtrejse på “gå til rejsen”