Oprettet: 16. december 2014

Canada

LB Jagtrejser tilbyder formidable jagt- og vildmarksture i British Columbia, Canada.

Vi har til den kommende sæson udviddet vores program i British Columbia, således vi nu har mulighed for at sammensætte programmet præcis efter jægerens ønsker om jagtform og trofækvalitet.

Dette betyder at vi nu kan tilbyde jagt- og vildmarksferie i områder beliggende i både den nordlige og sydlige del af British Columbia.

Hver af vores outfittere og jagtområder har deres speciale og er gode på de forskellige vildtarter.

Vi kan således tilbyde jagt på arterne Canadisk elg (moose), (grizzly bjørn), sortbjørn, Californisk bighorn sheep, sneged, muldyrshjort, hvidhalet hjort, puma, los, rødlos, ulv og prærieulv.

Om efteråret er der også mulighed for at kombinere med haglbøssejagt på grouse og ryper. Som en ekstra bonus findes der ligeledes et rigtig fint fiskeri i de talrige søer og elve.

For ikke-jagende familemedlemmer er der aktivitetsmuligheder såsom ridning med guide i den pragtfulde natur, fiskeri, grizzly viewing, foto safari, vandreture mm. Desuden kan jagten tilrettelægges præcis efter dit ønske for sværhedsgrad, hvad enten du ønsker at jage ud fra ranchen (bjørn) eller ønsker at tilbringe 10 dage på hesteryg i vildmarken.

Jagtrejser British Columbia