Oprettet: 12. februar 2017

Bukkejagt i Wierzchlas

Limpopo Travel & Diana Jagtrejser præsentere:

Bukkejagt i Polen

Populært statsrevir med en god bestand af råvildt. God og hyggelig indkvartering i hyggelig atmosfære hos meget imødekommende førsterfamilie. Super forplejning og gode kombinationsmuligheder med vildsvin.

Området:
På denne jagtrejse bliver man tilknyttet statsskovsvæsnet i Torun – RDLP Torun – som står bag statsrevirerne. RDLP Torun sikrer sig en yderst god og stabil vildtforvaltning, da partneren har mange års erfaring og professionalisme bag sig.
Nogle af revirerne udmærker sig ved en fantastisk kronhjortejagt, som bare skal opleves, hvoraf andre revirer – specielt ved efterårsperioden – er yderst velegnet til kombijagter og drivjagter. Fælles for alle revirerne er, at du får en fantastisk jagtoplevelse, uanset hvilken jagtform man vælger.

Indkvarteringen finder sted i nærheden af jagtområdet, for at du får den komplette jagtoplevelse. Værelserne har de nødvendige faciliteter, og er gode og rigtig hyggelige. Som et plus er der gode muligheder for at høre kronhjortene brøle i brunsten i september, som er en helt speciel oplevelse for sig.

Statsreviret Wierzschlas finder du 11773 ha, hvoraf 7068 ha består af skov og 4705 ha består af landbrugsarealer, enge og vådområder. Bedre jagtområder findes næsten ikke i Polen. Terrænet er forholdsvis fladt med mindre søer og vandhuller, som åbner op for pürschejagt. Du kan jage med op til 5 jægere ad gangen, så har du planer om at jage med dine jagtkammerater, har du en oplagt mulighed her.
På dette revir finder du flere spændende bestande af både råvildt, kronvildt og vildsvin samt mindre bestand af dåvildt, hvor du har mulighed for at få nogle gode trofæer med hjem.

Lidt om reviret:

  • 11.773 hektar stort revir
  • Årlig afskudsplan: 170 stk. råvildt – heraf 90 bukke
  • De fleste bukke ligger mellem 150-300 gram, dog med enkelte over 300 gram
  • Dejlig indkvartering hos jagtførsteren i reviret
  • Indkvarteringen ligger nabo til Polens ældste naturreservat, som blev grundlagt i 1827 til beskyttelse af taks, som herigennem blev reddet fra at uddø i Polen

Fuld beskrivelse af alle rejsens detaljer findes ved “gå til rejsen”.