Oprettet: 14. februar 2017

Bukkejagt i Serbien – 4 dage

Vil du prøve bukkejagten på et nyt sted, og foretrækker du stærke bukke?
Så skal du prøve bukkejagt i Serbien!

I regionen Vojvodina i den nordøstlige del af Serbien findes typisk markrevirer mellem 10.000-15.000 ha med tætte råvildtbestande. Her er der tale om fladt terræn med lidt bevoksning, som kan gøre det muligt at påbegynde pürschen. Derudover har du muligheden for at få adgang til de bedste jagtområder i det nordlige Serbien, hvor du kan jage på bl.a. kronhjort, vildsvin, råbuk og forskellige fuglearter. Du finder ikke et bedre sted, hvis du er til tætte råvildtbestande og trofæer i særklasse.

Vælger du denne fantastiske bukkejagtsrejse til Serbien, har du forskellige muligheder for ophold, hvor alle revirer har meget rustikke indkvarteringer. Der forefindes også jagtlodges og jagthotel, og uanset hvilket sted der vælges, får du samme forplejning og god service.
Når du er på din jagt har du stor mulighed for at se bukke om morgenen og aftenen, da der gennem flere år er observeret over 30 bukke, hvor flere af dem værende stærke bukke.

Nogle højdepunkter for rejsen:

  • Stærke bukke
  • Trofæer i særklasse
  • Revirerne er typisk markrevirer i størrelsesordenen 10.000-15.000 hektar
  • Tætte råvildtbestande

Leder du efter stærke bukke til en overkommelig pris, så skal du læse nærmere omkring denne jagtrejse på “gå til rejsen”