Oprettet: 16. december 2016

7 jagtdage, inkl. Kudu, Oryx, Impala, Blesbuck & Springbuck

Spændende jagt på Oryx, Kudu, Impala, Blesbuck & Springbuck. Med denne komplette jagtrejse, kommer du ikke bare på udfordrende og spændende jagt, men også naturmæssige oplevelser, du sent vil glemme!

Dette tilbud inkluderer 9 dages ophold, med 7 hele dages jagt og følgende trofæer:

1x Kudu
1x Oryx (Gemsbok)
1x Impala
1x Blesbuck
1x Springbuck

PRIS KUN 23.195 KR. INKLUSIV ALT

Pris inkluderer:
– Ophold med helpension og fri alkohol
– Gratis ankomst og afrejsedag (inkl. mad & drikke)
– 5 overstående trofæer pr. jæger
– Fri afskydning af Bavianer, Marrekatteaber & Sjakaler
– 2:1 jagtføring med PH (1:1 også muligt mod ekstra gebyr)
– Daglig tøjvask og rengøring
– Transport til/fra lufthavn
– Alt øvrig transport under opholdet
– Klargøring og levering af trofæer til konservator
– Jagtlicens
– Skatter/afgifter
– Trofæopmåling efter hjemrejse

Pris inkluderer ikke:
-Flybillet til/fra Sydafrika
-Evt. konservator arbejde og hjemtransport af trofæer
-Drikkepenge

JAGTEN
Jagten finder sted i Eastern Cape provinsen, på samlet 150.000 ha. varieret bush terræn og foregår udelukkende til fods, som “walk and stalk” (pürsch), midt i det fantastisk smukke, kuperet og bjergrige landskab, som netop Eastern Cape er så kendt for.
Sammen med din PH (Professionel Hunter/guide) er du altid i trygge hænder og under kyndig vejledning, som skal sikre dig dine drømmetrofæer.

INDKVARTERING
Two Waters lodge tilbyder skøn og hyggelig indkvartering, med varm og imødekommende personale. Her vil du mærke det personlige præg og i den grad, føle dig velkommen og som en del af “familien” fra første sekund!

Lodgen har 9 skønne og rummelige værelser, med eget bad og toilet. Medbringer du familien eller lignende, så har du også mulighed for indlogering i den luksuriøse familiehytte, som udover et fælles lounge område med en lille bar, indeholder to separate værelser, med egne toilet/badeværelser.

Lodgens hovedestue er ligesom værelserne, indrettet I ægte afrikansk stil og byder på en hyggelig “jagt- atmosfære”. I stuen findes der et stort underholdningsområde med tv, en skøn bar af yellowwood- træ og et ildsted.
I den hyggelige blomster-have, kan du solbade og slappe af i fred og ro. -Trænger du efterfølgende til at køle ned på de varme sommerdage, så kan du naturligvis altid tage et dyk i swimmingpoolen.

Når din jagt eller safari dag er forbi og ved mørkets frembrud, mødes vi ofte omkring bålpladsen (også kendt som en Boma) og udveksler dagens oplevelser over en kølig drink.

Middagen nydes typisk under vores stråtækte grillområde, eller indendørs I hoved-stuen (afhængigt af vejret). Lodgens kokke sørger for maden, som består af det bedste fra det afrikanske køkken, herunder et varieret udvalg af vildt (evt. nedlagt af dig selv) og friske grøntsager.

FAMILIE-TUR?
Mange jægere vælger at medbringe sin kone eller familie, som ledsagere når de besøger lodgen. Lad familien tage på udflugter mens du går på jagt, eller tag selv med på turene, når du ikke jager. – Mulighederne er uendelige og der tilbydes udflugter såsom fotosafaris, vandreture, fisketure, hvalspottings, almen sightseeings, shopping m.m.
Pris for ledsagere mod et mindre ekstra beløb (efter aftale).

“ER DU TIL AUTENTISK JAGT OG SØGER DU DET AFRIKANSKE EVENTYR, UNDER TRYGGE RAMMER OG MED DET PERSONLIGE PRÆG, SÅ ER DETTE STEDET FOR DIG”

Se mange flere tilbud på hjemmesiden www.petesafaris.dk eller få skræddersyet din helt egen pakke. Kontakt os på mail: info@petesafaris.dk

REFERENCER
For os er det uvurderlig vigtigt at sikre os, at du får et ærligt og reelt billede af hvad der venter dig forude for rejsen. Det er tilmed vores erfaring, at vore kunder vender hjem med oplevelser, som har oversteget deres vildeste forventninger.

Har du lyst til at læse tidligere kunders historier eller kommentarer til deres oplevelser med os, kan du læse disse på den uafhængige anmelder side trustpilot.dk. Klik på dette link: https://dk.trustpilot.com/review/www.petesafaris.dk

Overstående pris er baseret på dollar kurs 6,7 og der afregnes direkte med jagtstedet. Pakketilbud kan ændres efter ønske og hvis jæger mod forventning ikke får nedlagt sine ønskede trofæer i et pakketilbud, reduceres prisen naturligvis efter tilsvarende trofæafgift.