Oprettet: 29. januar 2019

Natur og jagtejendom til salg ved Sorø

Du får en usædvanlig oplevelse når du går en tur på denne ejendom på Lange Løng. Der sker hele tiden noget nyt, ligesom der gør når du er ved havet – det forandrer sig ustandseligt, hvilket gør enhver tur til noget særligt her. Der er ialt ca. 7,5 ha og ca. 6,5 ha er vandspejl, og flere øer hvor ænder kan yngle i tryghed for ræven. Og det er MEGET billigt at eje denne ejendom – 54 kroner om måneden !

Først Vestsjællands Amt og nu Sorø Kommune har foretaget flere undersøgelser af arealerne, og der er i 1993 foretaget en § 3 fredning af vandspejlet. Der foreligger særskilt tilladelse til udsætning og fodring af ænder. Der findes ingen bygninger på ejendommen, og der er pt. ingen mulighed for opførelse af permanente bygninger. Området er under forandring og flere boliger fremstår nu i god stand ligesom der er flotte nybyggede boliger på Lange Løng, og det er et særdeles attraktivt område som er forholdsvis bynært – max. 10 minutter til Sorø, og turen til København tager ca. 50 minutter. I nabolaget ligger Bromme Skov og den store Maglesø. På den anden side af Kalundborgvej er den tidligere Løng Grusgrav blevet åbnet for publikum og fremstår som en naturperle, med bl.a. vandreturen “Sporet i Løng” og der er “bjergtoppe” på ca. 70 meters højde – absolut en udflugt værd.

Der er i søen et naturligt kildespring som er ca. 15 cm i radius – her kommer vand op året rundt, og det er kun synligt såfremt du kan dykke – og der er ingen problemer med sigtbarheden for der er tale om meget rent vand i hele søen.

Jagten koncentrerer sig hovedsageligt omkring ænder som der findes i stort tal og flere arter afhængig af årstiden. Du har også mulighed for en sommerbuk og efterårsdyr, og med lidt snilde kan du også drive lidt haglbøssejagt på fasan, sneppe og duer. Fiskeriet er noget for sig – her er krebs – og det er arten Galizisk sumpkrebs og der er mange, og de må fanges hele året. Herforuden de almindelige forekommende ferskvandsfisk som skalle, aborre og gedde.

Forestil dig at du sammen med nogle gode venner eller familien kan holde Sct. Hansbål ved søen og forinden har I muntret jer med at spise lækre krebs du selv har fanget, og slutte af med røget dyrekølle til natmad – alt sammen fra din egen ejendom – det lyder da godt ! Måske du også skal have en nyttehave med kartofler og krydderurter – det er helt op til dig selv. Du kan også erhverve ejendommen sammen sammen med én eller to kammerater. Maksimum belåning iflg. Realkredit Danmark er 40 % og her er tale om en kontanthandel.

Kontakt Ulrich Hjort Hansen på tlf. 5115 0535

Få besked om nye jagtannoncer
Tilmeld dig vores søgeagent og få besked når der kommer nye jagter