Oprettet: 7. august 2019

Dåvildt og fuglejagt Lolland

Velfungerende attraktivt konsortie beliggende ved Errindlev på Lolland søger nye medlemmer da vi har udvidet vores jagt areal og råder nu over ca. 500 Ha. blandet jagt, 80 Ha skov under Ålholm Gods samt områder som hører til Bremersvold Gods med flere remiser af forskellig størrelse. Øvrige områder med remiser, heraf nogle med vandhuller, div. hegn samt agerjord med mange harer. Der afholdes 4 fældes jagter på udsatte fugle på et tilstødende område samt nogle planlagte fældes andejagter. På de øvrige områder afholdes almindelig bondejagt på fasaner, ænder og harer, mængden af disse jagter aftales imellem konsortiets medlemmer, alt efter lyst og kondi. Der forefindes en meget stor bestand af dåvildt i skoven som afskydes bæredygtigt efter aftale med skytte og skovfoged. Der er naturligvis også mulighed for bukkejagt i skoven samt på andre områder, evt. frijagt under ansvar kan også aftales. Vi er en flok ældre gutter hvor hyggen er i højsædet og størrelsen af parader ikke er det væsentlige, en god frokost samt selvfølgelig kammeratlig samvær og nogle hyggelige jagter er det det handler om os, vi ønsker ikke at være flere end det hele kan løbe rundt, så vi vil være ca. 10 personer når alle pladser er besat.
Vi råder over et meget stort hus der ligger helt ugenert i skoven med flere soveværelser, stor spisestue, hvggerum med internet og et stort veludrustet køkken, badeværelser med bad og centralvarme i hele huset så overnatninger før og efter jagter er en oplagt mulighed.
Hvis interesse ring til skytte mellem 17 - 18 for evt. omvisning, eller skriv en mail med lidt og dig selv samt dine forventninger, ny-jægere er også meget velkomne. Evt. gæsteplads kan aftales alt efter behov.

Få besked om nye jagtannoncer
Tilmeld dig vores søgeagent og få besked når der kommer nye jagter