Oprettet: 12. april 2018

Er 942,- kr. Pr jagtdag ikke en fair pris ?

Til den pris, er du ligeværdigt medlem blandt 11 andre konsortiemedlemmer, med ret til at deltage ved samtlige fugle- samt trykjagter på vores 400 Ha store område på Langeland med dine gæster.

Til den pris, må du selvfølgelig også skyde dig en sommerbuk og om efteråret har du også mulighed for at skyde dig en Guldmedalje Dåhjort, som vores nye medlem gjorde det i 2017 uden at betale for andet end kød, en Då, en Kalv, en Rå eller et Lam.

Til den pris, afholdes der 2-3 Andejagter, 7 Fasanjagter og 4 Trykjagter, hvor du på vores fuglejagter må have 2 gæster med og en enkelt gæst på vores trykjagter. I alt 35 Jagtdage pr sæson inkl. din egen plads.

Til den pris, kan du medbringe op til to gæster og jage på vores ca. 200 Ha store frijagt areal, med tilhørende søer, mose, eng og hegn og forsøge af få lidt Gæs, Ænder, Fasaner, Duer, Ræv eller sortfugle på tasken og medbringe en kammerat til at regulere Ræv.

Til den pris, bliver nedlagte fugle fordelt blandt konsortiemedlemmerne og du og dine gæster får serveret morgenmad af vores køkkenpersonale. Der er drikkelse før under og efter jagterne.

Til den pris, skal du bruge 3 arbejdsdage på at hjælpe vores faste fodermester med at vedligeholde voliere, stiger, tårne og andet jagtligt.

Til den pris, skal du selv sørge for frokost til Fuglejagten én gang hvert andet år, du skal betale for det Dåvildt & Råvildt du nedlægger og du skal erlægge 5.000,- kr. i depositum ved indtrædelse i konsortiet. (Bliver refunderet ved udtrædelse efter minimum 3 års medlemskab)

Om Diana vil, siger jagtjournalen når året er omme, 100-200 Ænder, 400-600 Fasaner, 15-20 stk. Råvildt, 15-20 stk. Dåvildt + det løse.

Er du enig i at dette lyder rimeligt og har du en ordentlig jagtmoral/etik og er du på udkig efter jagt i et konsortie med højt humør og glade mennesker, så skriv eller ring.

Få besked om nye jagtannoncer
Tilmeld dig vores søgeagent og få besked når der kommer nye jagter